Bijzondere workshopreeks ‘Hoe wil jij herinnerd worden?’

geplaatst in: Nieuws | 0

Op 16 en 23 mei en op 6 juni vindt bij Najade Uitvaarten een workshopreeks plaats waarin mensen een persoonlijk herinneringsboek kunnen maken. Iedereen die antwoord zoekt op de vraag: “Hoe wil jij herinnerd worden?” kan deelnemen. De creatieve workshops worden gegeven door Irene van Dongen, die sinds een jaar zelfstandig uitvaartbegeleider is bij Najade Uitvaarten.

“In mijn werk merk ik dat de manier van afscheid nemen heel persoonlijk is. Het vastleggen van herinneringen helpt om met familie en vrienden te delen wat zo belangrijk is in het leven. En dus ook bij het afscheid. Ik wil bereiken dat deze workshops ervoor zorgen dat meer mensen nu al nadenken over een persoonlijk afscheid en hoe je dat zou kunnen vormgeven.”

Hoe wil jij herinnerd worden?

Deze belangrijke vraag staat centraal in een workshopreeks van drie avonden. Mensen gaan, onder deskundige begeleiding van Irene van Dongen, op zoek naar wie of wat écht van betekenis is in hun leven en wat zij belangrijk vinden dat anderen zich later van jou herinneren.

“De workshop is interessant voor iedereen die na wil denken over het leven. Wat zijn je fijnste herinneringen uit je kindertijd? Wat is jouw dagelijkse geluksmoment? Welke stommiteiten heb je begaan? Welke toekomstdroom is bepalend voor wie je bent? Na drie bijeenkomsten heeft iedere deelnemer een persoonlijk herinneringsboek in handen waarin je je leven lang kunt blijven werken.”

Schrijf je nu in!

Bekijk de flyer van deze bijzondere workshopreeks.
Inschrijven is vanaf nu mogelijk op: najade-uitvaarten.nl/workshop

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail