Een leven lang leren!

geplaatst in: Geen categorie, Nieuws | 0

Een paar jaar geleden plakte ik weleens een pleister of rolde ik een verbandgaasje uit, maar andere medische handelingen waren voor mij totaal nieuw. Totdat ik een paar jaar geleden stage liep in het mortuarium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Ik kreeg een zorgkostuum aangemeten. Ik keek in de spiegel en dacht “dat valt niet tegen”. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. De wereld van de zorg. Overledenenzorg welteverstaan. Stapje voor stapje leerde ik de vakvaardigheden. En bij Najade Uitvaarten komen mijn vakvaardigheden bij elke uitvaart goed van pas. Toch blijft het een leven lang leren en onlangs volgde ik de training “Meer dan de laatste verzorging”.

Ben jij nieuwsgierig wat er allemaal komt kijken bij de zorg voor overledenen? Je mag me er altijd naar vragen. Ik informeer je graag.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail