Najade Uitvaarten ontvangt tijdens haar dienstverlening persoonsgegevens en persoonlijke informatie over jou. Je persoonlijke gegevens worden verzameld door te communiceren met Najade Uitvaarten in een persoonlijk gesprek, per e-mail, via de contactpagina op de website, telefonisch of schriftelijk. Najade Uitvaarten legt graag uit hoe omgegaan wordt met je persoonlijke gegevens.


Hoe worden je persoonlijke gegevens beschermd?

Najade Uitvaarten is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is. Najade Uitvaarten is verantwoordelijk voor de verzameling, verwerking en bescherming van je persoonlijke gegevens. Najade Uitvaarten beschermt je persoonlijke gegevens via verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals toegangsbeperking tot je persoonlijke gegevens met behulp van een (of meer) wachtwoord(en).

Najade Uitvaarten verstrekt je persoonlijke gegevens niet aan derden voor hun eigen doeleinden. Najade Uitvaarten verstrekt je persoonlijke gegevens wel aan andere bedrijven of organisaties ten behoeve van de levering van een product of dienst, welke als onderdeel van de uitvaart nodig is. Najade Uitvaarten eist van deze product- en dienstenleveranciers dat zij je persoonlijke gegevens zorgvuldig beschermen.

Waarom worden je persoonlijke gegevens verzameld?

Wanneer Najade Uitvaarten een uitvaart begeleidt dan registreren wij de noodzakelijke gegevens van de overledene en de noodzakelijke gegevens van de opdrachtgever van de uitvaart. Als je op een andere wijze contact met Najade Uitvaarten hebt, dan vragen wij je om bepaalde persoonlijke gegevens, zoals je naam, adres, je e-mailadres, je telefoonnummer en andere noodzakelijk informatie, zoals bijvoorbeeld een (persoonlijke) vraag die je aan Najade Uitvaarten stelt.

Wat doet Najade Uitvaarten met je persoonlijke gegevens?

Met behulp van jouw persoonlijke gegevens kan Najade Uitvaarten:

  • op persoonlijke wijze per e-mail, telefonisch of schriftelijk met je communiceren, bijvoorbeeld naar aanleiding van een uitvaart die we voor je hebben mogen begeleiden, een persoonlijk gesprek of een persoonlijke vraag die je stelt via e-mail of het contactformulier op de website;
  • je informeren en inspireren over de (nieuwe) mogelijkheden voor jouw laatste afscheid of uitvaart via een periodieke e-mailnieuwsbrief;
  • je informeren over nieuws van Najade Uitvaarten via een periodieke e-mailnieuwsbrief van Najade Uitvaarten.

Najade Uitvaarten zal, indien de wet ons hiertoe verplicht, je persoonlijke gegevens vrijgeven. Echter, alleen indien dit noodzakelijk is ter voorkoming of bestrijding van fraude, om een geschil op te lossen of op andere dringende rechtmatige gronden die zwaarder wegen dan jouw privacybelangen.

Meer informatie?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de bescherming van persoonsgegevens door Najade Uitvaarten, stel ze gerust. Daarnaast kun je te allen tijde verzoeken om toegang, rectificatie en/of verwijdering van je persoonlijke gegevens indien deze onjuist zijn of niet relevant zijn voor de genoemde doeleinden.