Waardevolle workshop

geplaatst in: Nieuws | 0

Dit voorjaar organiseerde ik de workshopreeks “Hoe wil jij herinnerd worden?” In drie avonden maakte de deelnemers in de huiskamer van Najade Uitvaarten een begin met het schrijven en tekenen van een eigen herinneringsboek. Een boek waarin je een leven lang kunt blijven werken. Waardevol en boeiend werden de avonden ingekleurd door de ervaringen en de verhalen van elke deelnemer. Onlangs ontving ik een aantal reacties en tips van deelnemers. Super leerzaam en mooi om te lezen. En een motivatie om de workshopreeks nog eens te organiseren!

“In een fijne, rustige huiselijke omgeving kom je samen en krijg je dingen aangereikt. Ondanks dat we elkaar niet kenden, vertrouwden we elkaar al snel heel veel toe over onszelf. Het herinneringsboek is mooi ontworpen en creatief in de uitwerking van onderwerpen (maak je eigen rariteitenkabinet!). Een mooi boek, maar de echte inhoud geef je natuurlijk zelf.”

“Ik vond het gezelschap erg leuk. Gezellige en spontane mensen die allemaal willen weten wat we voor onszelf maar ook voor anderen betekenen in de dagelijkse dingen en ons leven. Deze workshop is erg leerzaam voor en over jezelf, geeft stof tot nadenken over dingen waar we allemaal vaak zo snel aan voorbij gaan. Het herinneringsboek is geweldig!! Zeer goed opgebouwd, een prachtig boek om in verder te werken naar een mooi boek voor later. Je raakt er nooit klaar mee, zolang ik leef kan ik er mooie dingen in doen en maken.”

“Irene, ik heb bewondering voor je. Voor je creativiteit. Voor de inspiratie die je bij mij overgebracht hebt en voor een prachtige workshop, waaraan ik alleen maar goede herinneringen bewaar. Ik overweeg om voor een persoonlijke bezinning een aantal dagen op een andere plek te zijn, alleen met het herinneringsboek, muziek en een mooi boek. Het door jou ontworpen herinneringsboek is echt een kadootje…”

 

Heb je ook interesse om deel te nemen? Schrijf je in!

 

 

Afbeelding: Housetohome

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail