Hoera!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Vandaag voel ik mij feestelijk dat ik het 5-jarig bestaan van Najade Uitvaarten mag vieren. Genoeg reden dus voor het hijsen van de vlag. Omdat ik me elke dag realiseer dat het ontstaan van iets nieuws spannend is, maar het vertrouwen van alle families die ik mocht begeleiden vooral veel energie geeft! 

Met Najade Uitvaarten is alles bespreekbaar. Ik noem graag 3 dingen: 

Najade Uitvaarten begeleidt uitvaarten die passend en herkenbaar zijn voor iedereen maar ook uitvaarten waarbij we van gebaande paden afgaan. Denk eens aan een manier van condoleren die jij prettig vindt, een verrassende indeling op de dag van de uitvaart of een voor jou écht bijzondere locatie.   

Najade Uitvaarten maakt het afscheid van ons leven beter bespreekbaar. We denken misschien allemaal weleens na over onze dood maar praten er nog niet gemakkelijk over. Wat zijn jouw uitvaartwensen? Zodat jezelf, maar ook je naasten meer houvast hebben als het verwacht of plotseling zover is.  

Alles is bespreekbaar. Als je veel zelf wil doen of als je wilt dat ervaren professionals je de zorg uit handen nemen. Najade Uitvaarten reist graag met je mee. Niet alleen in deze regio Nijmegen, maar net als schepen die alle rivieren bevaren ben ik inzetbaar in heel Nederland of zelfs daarbuiten. 

Ik prijs me gelukkig met de flexibiliteit en support van mijn familie, vrienden en vriendinnen, buren, leveranciers en collega-bedrijven. Want voor iedereen die naast mij staat of in de uitvaartbranche werkt weet: je kunt elk moment, 24 uur per dag, 7 dagen per week gebeld worden om aan de slag te gaan. 

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail