Nieuwe organisatie voor succesvolle beurs Voor’tLevend

geplaatst in: Geen categorie | 0
Irene van Dongen (midden) neemt het stokje over

De beurs Voor’tLevend krijgt een nieuwe organisator. De beurs die zich richt op iedereen die zich wil laten inspireren over leven en afscheid, beleefde twee jaar geleden haar succesvolle primeur in de Nijmeegse St. Stevenskerk. Dit jaar neemt Najade Uitvaarten het stokje over van de initiatiefnemers. 

Organisatoren Mariëlle Colbers en Ruud Rievers (memoriementen.nl) besloten de organisatie van de beurs over te dragen aan een nieuwe partij. “Najade verzorgt naast waardevolle uitvaarten, ook andere activiteiten die mensen bewust maakt over de keuzes rondom leven en dood. Wij zien in dit Nijmeegse bedrijf een enthousiaste partij die het doel dat wij voor ogen hadden met Voor’tLevend verder vorm kan geven. De samenwerkingskracht en het organisatietalent van Najade Uitvaarten maken dat we veel vertrouwen hebben in de volgende editie”.

September 2018
Irene van Dongen van Najade Uitvaarten: “De editie 2018 van Voor’tLevend vindt in september plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang. Op dit moment zoeken we een passende locatie die een mooie plaats biedt aan tientallen standhouders”.

Bewustwording over leven en afscheid
“De beurs Voor’tLevend laat zien wat er allemaal mogelijk is in de laatste levensfase, rondom het overlijden, een uitvaart en rouw. Het wordt een belevingsdag met een kleurrijk, ambachtelijk en toegankelijk karakter. Interessant voor iedereen die waarde hecht aan keuzevrijheid en zich wil laten inspireren over leven en afscheid”, aldus Irene van Dongen van Najade Uitvaarten.

Meer informatie: www.voortlevend.nl

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail